Fortsatt gode venner: Lene Burmo (til venstre) og Maja Grøgaard er gode venner til tross for at de er motstandere. Foto: Anja Borg.

Vant oppgjør mot gamleklubben

MAKRELLBEKKEN: Søndag kveld var det klart for kamp mellom Aker Topphåndball og Viking i 1.divisjon for kvinner.
Mandag, 15 oktober, 2018 - 21:40

For Oslojenta Maja Grøgaard (24) var det en kamp utenom det vanlige. Grøgaard er nysignert i Aker Topphåndball og har spilt de siste fire årene i Viking. Dette var første seriekamp mot gamle lagvenninner.

– Jeg tror det blir gøy. Jeg kjenner litt til hva de kan. Jeg ser på det som en fordel, men de har allikevel mange nye som jeg ikke kjenner noe til.

Grøgaard stod for kampens første mål etter kun 44 sekunder på straffekast, og Aker Topphåndball gikk i ledelsen til pause med stillingen 15-10. Hovedtrener for Aker Topphåndball, Henrik Wilhelmsen, var noe fornøyd med første omgang, men hadde en klar plan for andre omgang.

– Det blir at vi finner tilbake til forsvarsspillet vi hadde fra starten av og fortsetter å løpe, men mer nøyaktighet i angrepsspillet.

Sluttresultatet ble 30-22 i hjemmelagets favør, og de ligger dermed i skrivende stund på 2.plass på tabellen.