På Deichman tøyen kan man finne New Amigos på engelsk, spansk, arabisk og nå også fransk.

Språkkafe for norsktalende

Språkspillet, New Amigos, holder språkkafe for norsktalende som ønsker å lære seg fremmedspråk. Deichman Tøyen har nå faste spillere hver mandag kveld.
Onsdag, 28 november, 2018 - 11:21

New Amigos spillet ble utviklet med håp om å lære nordmenn å kommuniesere med andre land i verden. På Deichman Tøyen har de derimot ikke bare norske spillere, men også mange som ønsker å lære seg norsk. 

- Det er folk her som for eksempel ønsker å lære seg spansk, men også spanske som ønsker å lære seg Norsk. Det jeg ser er jo at alle som kommer hjelper hverandre å bli bedre, forklarer frivilig Olivia Borgersen til Journalen. 

Borgersen har vært frivillig siden mai og sier at de pleier å ha rundt 35 deltagere på Tøyen hver mandag. 

- Jeg startet selv først å komme til språkkafeen for å ikke glemme spansken min, men jeg endte opp med å bli frivillig og har vært her hver uke siden, sier Borgersen.

Fast deltager Nuredin Mohamedjimie forteller til journalen at han foretrekker språkkafe mer enn språkkurs.

- Med New Amigos kan jeg lære å bruke norsk språk i praksis, samtidig som jeg kan sosialisere meg med andre, sier Mohamedjimie. 

Spillet New Amiogos ble laget av norsk - engelske Patty Latey i 2002. Det er et kunnskapsspill som passer dem som ikke ønsker å ta språkkurs. 

Emneord: 
Tags: