I pysjen: Deltakerne stilte opp i sine mest komfortable klær.

Tøff i pysjamas

Fredag inviterte Chateau Neuf til pysjamasparty.
Onsdag, 16 oktober, 2019 - 12:31

11. oktober ble man oppfordret til å la finstasen ligge hjemme, og i stedet komme på fest i pysj og koseklær. 

En time på å gjøre seg klar


Joggebuksemenneske: Maiken Helene Reistad vil at man skal fokusere mindre på å pynte seg før man skal ut. Foto: Privat

Maiken Helene Reistad fra arrangementsutvalget på Chateau Neuf var ansvarlig for festen. Hun ville invitere til et alternativ der man kan komme i joggebukse og ikke tenke så mye på hvordan man ser ut. Hun poengterer hvordan man ofte kan bruke en time på å gjøre seg klar før byen.

– Jeg er et joggebuksemenneske og synes det hadde vært veldig gøy å kunne gå på byen i joggebukse eller pysj eller bare noe behagelig. Også blir det jo en litt koseligere fest enn vanligvis, sier hun.

Hun håper også at noen tar med seg noe videre etter denne festen, og kanskje ikke føler at de må pynte seg hver gang de skal ut.

– De menneskene som er der inne og danser nå, de tar jo helt av og har det kjempegøy! Det er ingen som bryr seg om hvordan man ser ut eller fremstår, og det er det som er det morsomme med det her, sier hun fornøyd.

Pynter seg likevel


Louise Myhre og Minh Truc Nguyen Vu er positive til arrangementet. Foto: Silje Natland Apeness

Louise Myhre (19) og Minh Truc Nguyen Vu (22) synes fredagens fest er et bra initiativ.

– Jenter pynter seg jo veldig før man går ut på byen, så selv om man føler seg litt ufresh når man går rundt i pysj er det deilig å kunne slippe seg litt løs, sier Myhre.

Vu poengterer at noen kanskje føler at de må pynte og sminke seg selv om de går i koseklær. Dette innrømmer Myhre at hun selv kjente på før hun skulle ut i kveld, og valgte å gå med en litt mer pyntet versjon av pysjen sin.

– Men mange er jo her i pysj og koser seg, så det ser ut som det funker, smiler jentene.

Emneord: