City vil ha Flamini og Gago

Manager Mancini bekrefter interesse.
Tirsdag, 19 januar, 2010 - 12:53


AC Milan-spilleren Mathieu Flamini og Fernando Gago fra Real Madrid topper Manchester Citys ønskeliste, melder Sky Sports News.

Manchester City-manager Roberto Mancini er ute etter å forsterke spillerstallen, og bekreftet interessen overfor Gazzetta dello Sport:

- Jeg trenger spillere. Kanskje Real Madrid vil gi meg Gago, og Milan gi meg Flamini.

Trolig vil det i første omgang kun dreie seg om eventuelle leieavtaler for Gago og Flamini.

Vil tilbake til England

Franskmannen Flamini har ikke klart å spille seg til fast plass i Milans førsteellever, og ønsker derfor å vende tilbake til England der han spilte over 100 kamper for Arsenal fra 2004 til 2008.

SE OGSÅ:

Flere sportssaker fra Journalen.

25-åringen fra Marseille spiller vanligvis i en defensiv rolle på midtbanen, men har i Milan også operert på høyrebacken. Dersom leieavtalen blir en realitet blir det City-manager Roberto Mancinis andre signering fra den italienske serien i løpet av det inneværende overgangsvinduet. Tidligere i måneden hentet han Patrick Vieira, nok en defensiv midtbanespiller, fra Inter.

Flamini står bokført med tre A-landskamper for Frankrike.

- Tenker kun på Real Madrid

Også Fernando Gago er en interessant mann for Manchester City, men argentineren kan bli en vanskelig mann å få tak i. Selv om han bare har spilt fem ligakamper for de helhvite denne sesongen avfeide han forrige uke alle spekulasjoner om at han var på vei bort fra klubben:

- Jeg sa aldri at jeg vil forlate Real Madrid, og det gjorde heller ikke agenten min. Faktum er at så mye har blitt sagt at jeg ikke ønsker å analysere det. Jeg føler meg bra, er rolig og tenker kun på å kjempe meg tilbake på laget. Jeg kan ikke forestille meg å spille noe annet sted, jeg har en kontrakt med Real Madrid, fortalte Gago til Goal.com.

Dette har imidlertid ikke satt en stopper for overgangsryktene, og dersom Gago likevel skulle bestemme seg for å forlate den spanske hovedstaden kan Manchester City få konkurranse fra klubber som Atletico Madrid, Juventus og Boca Juniors om 23-åringens signatur.

Tags: