Wilshere avkrefter overgangsrykter

- Arsenal er klubben i mitt hjerte, tvitret stortalentet.
Onsdag, 13 april, 2011 - 11:23


Jack Wilshere har vært i kanonform hele sesongen, noe som har ført til at flere toppklubber har vist interesse for den unge engelskmannen. De siste ryktene går ut på at Manchester City er klare for å bla opp hele 40 millioner pund for Arsenal-spilleren, men den nordlige delen av London kan puste lettet ut: Wilshere forblir i Arsenal.

- Folk spør om jeg skal til City. Jeg kysser ikke Arsenal-drakta, for så å dra. Denne klubben er i mitt hjerte, tvitret Wilshere tirsdag kveld.

Trofèløs

19-åringen har vært i Arsenal i 10 år, men han har fortsatt til gode å vinne noe med A-laget. London-klubben har ikke noe å vise til siden FA-cupseieren i 2005, og fansen begynner å bli utålmodige. Mange frykter at seks år uten troféer kan få stjernespillerne til å gå til andre klubber, men man trenger altså ikke å frykte at Wilshere drar med det første.

Manager Arsene Wenger har fått hard medfart av fansen etter at Arsenal ble slått ut av både ligacupen, FA-cupen og Champions League i løpet av 14 dager, men han har selv gått ut og slått tilbake mot kritikerne.

- Vi er på andreplass i serien og er fortsatt med i gullkampen, er det katatrofalt, spør franskmannen, ifølge The Guardian.

Spennende innspurt

Det er seks Premier League-runder igjen. I tillegg har Arsenal en kamp til gode. Til tross for store investeringer er Chelsea allerede hektet av, og i går forsvant klubbens siste sjanse til å vinne noe i år, da nettopp United sendte de ut av Champions League.

Og mens Chelsea-supporterne fortviler, venter fotballfans verden over i spenning på oppdatering av nettsiden http://hastorresscoredforchelsea.com/. Blir det i år?

 

De gjenværende kampene til Manchester United:

De gjenværende kampene til Arsenal:

17. april: Liverpool (hjemme)

20. april: Tottenham (borte)

24. april: Bolton (borte)

1. mai: Manchester United (hjemme)

8. mai: Stoke (borte)

15. mai: Aston Villa (hjemme)

22. mai: Fulham (borte)

Tags: