Ny opptur for Zuccarello

Mats Zuccarello slo sin første målgivende pasning for sesongen i natt, da New York Rangers slo byrival New York Islanders 3-2.
Onsdag, 30 oktober, 2013 - 14:14


Etter å ha gått syv kamper uten mål eller målgivende, ble Zuccarello tatt ut av laget og måtte se kampen fra tribunen natt til fredag.

Det kan se ut til å ha tent nordmannen. Han returnerte med scoring borte mot Detroit, og har bidratt til at Rangers har vunnet to av de tre siste kampene. De hadde to tøffe bortekamper, begge endte med seier 3-2.

Fikk skryt

I natt var Zuccarello tredje sist på Ryan McDonagh sin utligning til 2-2 tidlig i tredje periode og i amerikanske aviser får nordmannen nå skryt for å ha spilt sin beste kamp for sesongen. 

Zuccarello spilte i en nykomponert andrerekke med Derek Stepan og Chris Kreider. Han fikk mye istid, tredje mest av Rangers løpere. Han var også på isen under to av Rangers mål.

På pressekonferansen etter kampen, fikk nordmannen og hans rekkekamerater ros av Rangers-trener Alan Vigneault.

  – Jeg syns de spilte bra. De brukte farten sin og var gode på motstanderenes halvdel. Under første periode kom de seg til mange gode sjanser og gjorde det de skulle. Forhåpentligvis er det et steg i riktig retning og starten til noe bra, sa Vigneault på spørsmål fra Tv2.

ZuccarellojubelArkivbilde: Mats Zuccarello jubler for mål med Derek Stepan under en kamp mot Washington Capitals i 2011.

Foto: Bridget Samuels/FlickrNy trener

Alan Vigneault har fått en tøff start på sin karriere som trener i New York. Rangers har hatt en svært dårlig sesongstart, og stod med bare tre seiere på ti kamper før kampen.

Det er nest dårligst av alle de 30 lagene i den nordamerikanske hockeyligaen NHL, National Hockey Leauge. Vigneault har slitt med å få resultater med Rangers mens han har forsøkt å innføre sin spillestil.

 

Endelig hjemme

I tillegg til utfordringene med ny trener og nytt system, måtte Rangers åpne sesongen med ni bortekamper på rad. Ikoniske Madison Square Garden, Rangers hjemmebane midt på Manhattan, har vært stengt på grunn av oppussingsarbeid.

Rangers spilte på hjemmebane først natt til tirsdag da de tapte 2-0 mot Montreal Canadiens.

Zuccarello og Rangers spiller neste kamp hjemme mot jumboplasserte Buffalo Sabres. Med 5 poeng på 14 kamper ligger Sabres helt sist i NHL. Om New York Rangers ikke skal falle for langt unna en sluttspillsplass, kan kampen bli viktig.

Tags: