Etterforskningen av skyteepisoden pågår fortsatt i San Francisco. Bildet er et illustrasjonsfoto. Foto: torbakhopper / Flickr

Fire skadd i skytedrama i San Francisco

Reuters melder i dag om fire skadde, tre av dem ungdommer, etter skyting utenfor en videregående skole i San Francisco i går ettermiddag lokal tid.
Onsdag, 19 oktober, 2016 - 12:50

Ifølge Reuters ble det avfyrt skudd mot ungdommer på en videregående skole idet de kom ut fra skolen etter undervisning på tirsdag, rundt klokken 15:20 lokal tid. De melder om at en ung jente skal være kritisk skadd etter skyteepisoden. To unge gutter skal også ha blitt lettere skadet i angrepet, men ikke livstruende. Det meldes også om at en fjerde person skal ha blitt skadet, men personen er foreløpig ikke identifisert. 

Skytingen skal ha funnet sted på parkeringsplassen utenfor June Jordan School for Equity i San Francisco i den amerikanske delstaten California. Skolen ble stengt etter hendelsen, men åpnet igjen i dag. Reuters skriver at skoledagen i dag vil fortsette som planlagt.

Politiet jakter nå på fire ukjente mannlige mistenkte som skal ha blitt observert da de forlot skolen kort tid etter angrepet. 

 

Emneord: 
Tags: