Fra venstre: Ole Morten Aagenes, Jon Niklas Rønning, Hans Morten Hansen, Halvor Johanson, Rasmus Wold og Otto Jespersen her under generalprøven. Foto med tillatelse fra Latter.

Fullstappet latterkveld

Storslått premiere på hovedscenen da LatterGalla 2016 gikk av stabelen.
Torsdag, 20 oktober, 2016 - 11:50

Til en sal fylt med omtrent 500 tilskuere, stilte standup komikere Hans Morten Hansen, Rasmus Wold, Halvor Johanson og Otto Jespersen, sammen med Jon Niklas Rønning som konferansier og musikk av Ole Morten Aagenes.

I forestilligen gjorde komikerne narr av doping saken til Johaug, den inkluderende talen til Kongen og barne-tv på 90-talllet. Det falt i smak hos Rachel Vaade og Sindre Leraand som var på besøk fra Trondheim.

- Det var utrolig bra, de to unge var spesielt bra og Rasmus Wold var favoritten, sier Vaade.

Dårlig generalprøve

Stand-up komiker Rasmus Wold fortalte at komikerne kun har jobbet sammen med showet i en ukes tid, men var fornøyd med onsdagens forestilling.

- Jeg er sikkelig letta nå, jeg hadde en dårlig generalprøve tirsdag, så jeg sov ikke et sekund i natt, sier Wold.

Wold forklarte at han følte at han ble litt for statisk under generalprøven, men at han spilte mer på følelsene til karakterene under premieren, som fungerte bedre.

- Vi skal på God Morgen Norge torsdag morgen, men det blir en liten utblåsning i kveld allikevel, sier en smilende Wold.  

Forestillingen kan sees på Latter frem til 28. Januar neste år.


Rasmus Wold var en favoritt blant publikum Foto med tillatelse fra Latter

 

Emneord: