Storoppgjør: Igjen klart for derby mellom Liverpool og Manchester United.

Klopp vs. Mourinho

Anfield:I går kveld var det klart for oppgjør nummer 197 mellom Liverpool og Manchester United. Oppgjøret er en av sesongens høydepunkter.
Mandag, 17 oktober, 2016 - 15:52

Klokken 20.00 i går var det nok en gang klart for den største derbyen i England. Hatoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United er en klassiker innen fotballverdenen. Oppgjøret spilles mellom to av de mest prestisjefulle lagene i England. Manchester United har tatt ligagullet 20 ganger, mens Liverpool ligger rett bak med 18. Sist lagene møttes var 17. mars 2016, noe som endte med poengdeling på Old Trafford. Etter syv kamper så langt i sesongen, ligger Liverpool foreløpig på en 4. plass mens Manchester United ligger på 7. Poeng i denne kampen vil være viktig for å henge med i toppen av tabellen, i jakten på et nytt seriegull.

Tags: