Tina Jørgensen. FOTO: POLITIET

Kripos åpner Cold-Case i forbindelse med Tina-drapet

NTB melder til VG at drapet på Tina Jørgensen i 2000 skal gjennomgås av Cold-Case enheten i Kripos, i håp om å få en oppklaring
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 08:41

– Vår enhet vil gå gjennom saken for å se om det, med dagens etterforskningsmetoder og teknologi, kan ligge nye muligheter for en oppklaring, sier politiinspektør og leder for Cold case-enheten, Espen Erdal, til NTB.
 

Drapet på Tina Jørgensen i 2000 skal gjennomgås av Cold Case-enheten i Kripos, melder NTB. Tina Jørgensen forsvant 24. september 2000 i Stavanger. 26. oktober samme år ble liket funnet ved en tilfeldighet i en dreneringskum på parkeringsplassen ved Bore kirke på Jæren. Dødsårsaken var stump vold.

I september i fjor ble fire menn fra Lyngdal pågrepet og siktet i saken. Mennene ble senere løslatt, og i september i år ble saken henlagt av Riksadvokaten.

Sør-Vest politidistrikt og Kripos har varslet en pressekonferanse klokken 10.00.