Juventus hjemmebane: Juventus Stadium. Kveldens kamp spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon. Foto: Paolo Baviera/Flickr

16-åring kan få Champions League-debut

16 år gamle Moise Kean er tatt ut i Juventus-troppen til kveldens mesterligakamp mot franske Lyon.
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 15:42

Moise Kean er aktuell for Juventus sin Champions League-kamp i gruppe H mot Lyon tirsdag kveld. Han er født 28. februar 2000 og er nå 16 år og 232 dager. Skulle Kean få spilletid vil han bli den fjerde yngste spilleren til å være på banen i en mesterligakamp. Han vil også bli den første som er født i dette årtusenet. 

Juventus spiller til daglig i den italienske toppdivisjonen Serie A. Kean har til gode å debutere på seniornivå for de hvite og svarte fra Torino. Men Juventus-trener Massimiliano Allegri har valgt å ta ut Kean i troppen da de sentrale spillerne Mario Mandžukić og Marko Pjaca ikke er aktuelle.

Den unge talentet har scoret i begge kampene han har spilt for Juventus i UEFA sin ungdomsliga denne sesongen. Her kan du se flere av Kean sine mål og målgivende dette året.

Tidligere i år omtalte uefa.com Kean som en juvel i Juventus sitt ungdomssystem.

Dailymail skriver at Kean er jaktet av både Manchester City og Arsenal. Det unge talentet har i likhet med Paul Pogba og Mario Balotelli Mino Raiola som agent.

 

 

Tags: