Det er kjedelig å være rik hvis ingen vet at du er det. Foto: Fox Valley Apps/Pressebilde

Ny app for rike

Har du ufattelig mye penger og altfor lite å bruke dem på? Frykt ikke, nå finnes det en app hvor du både kan bruke dine overflødige penger OG skryte av rikdommen din i samme slengen!
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 12:41

Den nye appen heter Rich Kids og ble lansert i forrige uke. Den retter seg mot rike ungdommer som er lei av at vanlige mennesker på Instagram får like mye oppmerksomhet som dem selv. For å sikre at brukerne faktisk ER rike har Fox Valley Apps lagt inn en månedlig medlemsavgift på €1,000, eller i overkant av 9000,-. Denne skal forhindre at ungdommer som ikke er rike tar bilder av seg selv hvor de fremstår som rike og dermed får store mengder følgere, et problem den populære bloggen Rich Kids of Instagram sliter med. Månedsavgiften fungerer også som en sil på mennesker som syns 9000,- er litt mye å betale for noe man kan gjøre gratis på Instagram. (Men da må man selvsagt leve med ulempen at man må dele rampelyset med vanlige mennesker.) Som det står på Fox Valley Apps hjemmesider - «if it’s too much, it’s not for you».

9000,- i måneden for å vise frem rikmannslivet sitt høres kanskje i overkant mye ut, men en tredel av månedsavgiften vil bli benyttet til å hjelpe fattige mennesker med skolegang. Man får med andre ord muligheten til å vise frem sitt fantastiske liv samtidig som man er filantropisk.

 


Et elegant design lar brukeren presentere livet sitt på en glamorøs måte. Fox Valley Apps/Pressefoto

Rich Kids er ikke den eneste appen laget for rike mennesker. Man har tidligere sett appen I Am Rich og Facebook-konkurrenten Netropolitan, som kostet henholdsvis $999,99 og $9000. Netropolitan fungerte som et online-samfunn likt Facebook, og I Am Rich ga brukeren en spinnende rød juvel på mobilen sin. Ingen av dem er tilgjengelige lengre, henholdsvis grunnet lav interesse og brudd på Apple-butikkens retningslinjer.

Journalen har kontaktet Fox Valley Apps og vil oppdatere saken når vi får svar.

Emneord: