Veronica Maggio skal fylle ni norske konserthus med allsang og dans. FOTO: Henric Lindsten

Veronica Maggio klar for norgesturné

I februar 2017 får ni norske byer besøk av den svenske popartisten.
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 12:41

Sangfuglen, som er hyllet for sine live-opptredener, starter turneen på Sentrum scene 4. februar. 

- Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at en av Nordens beste popartister drar på norgesturné. Maggios konserter er på absolutt toppnivå, og vi forventer et høyt energinivå, en hitkatalog uten sidestykke, allsang og dans, sier Knut Sannes, ansvarlig arrangør i Atomic Soul, i en pressemelding. 

Tidligere i år slapp Maggio sitt femte studioalbum, og tittelsporet “Den första är alltid gratis” har blitt spilt godt på norske radiokanaler siden. Tidligere i år har hun holdt flere konserter i Skandinavia og USA. I august fylte hun som førte kvinnelige artist Stockholms Stadion, og konserten med 20.000 publikummere ble omtalt som en gedigen suksess av Expressen.se

Personlige tekster og popsanger har gjort Maggio til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner.  I februar skal Maggio innom Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Sogndal, Volda, Trondheim, Hamar og Halden under sitt norgesturné.