PERSONLIG PREG: Under dette showet fikk publikum høre om blant annet Hallvards studenttilværelse, samt hvordan det er å gå på en skikkelig fyllekule.

- Bacheloren er ikke verdt en dritt

Student og komiker Hallvard Dyrnes (21) mener erfaring er minst like viktig som det man lærer på skolebenken.
Tirsdag, 8 november, 2016 - 17:19

– Bacheloren i seg selv er jo ikke verdt en dritt. Den, i likhet med mange andre utdanninger, fører ikke til en direkte jobb. Man må finne noe å bruke den på, det er da den blir verdt noe, sier Hallvard.

Mens eksamenstiden nærmer seg med stormskritt, gjør Hallvard noe helt annet enn å lese. Han driver med stand-up på deltid, og bruker mye av tiden sin på komikerkarrieren. Ellers studerer han Drama- og Teaterkommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus. For det meste har han show på forskjellige scener rundt om i Oslo, men han har også tatt  turen til både Stavanger og Trondheim.

Erfaring som mål


PRØVERØRET: Dattera til Hagen er et sted Hallvard står mye. De har et show som heter Prøverøret, der komikere kan teste nytt materiale. Foto: Maria Andersen

Den unge komikerspiren er ikke et av de største navnene enda, men siden han startet i februar 2016 har han kommet godt på vei. Hallvard forteller at han valgte å begynne med stand-up først og fremst fordi han syntes det virket gøy, men også fordi han anser erfaring som utrolig viktig. Da han ikke har satt seg et spesifikt mål oml hvor han vil ende opp, vil han skaffe seg så mye og bred kompetanse som mulig.

– Jeg har ingen bestemte mål, alle vil jo selvølgelig stå på Latter, men jeg har ingenting klart for meg enda, sier han.

Hallvard har show en til to ganger i uken, og driver i tillegg med improvisasjonsteater. Selv om han prioriterer skolen der han må, er han ikke fremmed for å ta seg en fridag i forbindelse med komikerkarrieren når muligheten byr seg.

 

Hør reportasjen her: