Å oppleve konsert med tenåringsidolet Justin Bieber er for mange en drøm. Foto: Martin Jutkvam

Ikke lett å være Belieber

Justin Bieber slår fan til blods.
Onsdag, 23 november, 2016 - 13:48

Justin Bieber slo en av sine fans i ansiktet, melder Daily Mail. Bieber er på Europaturneen “Purpose” og befinner seg for øyeblikket i Barcelona. Det hele skjedde da beundreren kom opp til Biebers bil, strakk armen inn gjennom bilvinduet og tok på stjernen. Hendelsen er fanget på film og viser den sjokkerte mannen med blødende leppe etter slaget.

Bieber har også tidligere oppført seg noe spesielt mot fansen sin. Blant annet skal han ha sagt at han ikke lenger vil ta bilder med dem, ifølge BBC. Han har og nektet å snakke med fans som har kjent ham igjen på offentlige steder, før de har lagt vekk mobiltelefonene sine.

 

 

Emneord: