Julepynten er oppe i Bogstadveien. Foto: Vilde Gotschalksen

Julehandel i Bogstadveien

Vi dro til Bogstadveien for å spørre folk om de hadde startet på juleforberedelsene.
Torsdag, 24 november, 2016 - 11:42

 


Eli Grete. Foto: Vilde Gotschalksen

 

Eli Grete

— Jeg har ikke begynt ordentlig enda, men jeg liker å pynte, så det har jeg starta litt med. Senere skal jeg skrive en liste med julegaver jeg skal kjøpe inn, og de skal jeg handle inn på mandag. Black Friday orker jeg ikke! 


Costas. Foto: Vilde Gotschalksen

 

Costas

— Jeg pleier å glemme juleforberedelsene og å kjøpe gaver helt frem til selve julaften. I beste fall starter jeg lille julaften, det pleier å fungere fint. 


Ingunn. Foto: Vilde Gotschalksen

 

Ingunn

— Jeg er ikke en juleperson, så jeg pleier å ta flyet til Thailand i jula. Jeg rømmer til varmere strøk, og tilbringer julaften på et fly. Det eneste jeg gjør i forkant, er å sende julegaver til familien i nord. 

 


Audun. Foto: Vilde Gotschalksen

Audun

— Jeg pleier å vaske og rydde og sånt, men ellers gjør jeg få forberedelser før jula. Jeg har en kone som jeg prøver å gi handleansvaret til, for jeg er ikke så glad i å kjøpe gaver og lignende. 


Anne Grethe. Foto: Vilde Gotschalksen

Anne Grethe

— Jeg baker en del, men har ikke startet enda. Jeg har barn, så det blir ofte at jeg baker det de har lyst på, som pepperkaker og karameller. Jeg pleier og å bake et par ting jeg har lært av mamma. Ellers vasker jeg litt overfladisk, sånn at huset ser bra ut!