Jesse Eisenberg (t.v.) spiller Jonah i «Louder Than Bombs». Foto: Motlys.

«Louder Than Bombs» nordens beste film

Tirsdag kveld vant regissør Joachim Trier og manusforfatter Eskil Vogt Nordisk Råd filmpris. Dette er den første norske filmen som har vunnet Nordisk Råd filmpris.
Onsdag, 2 november, 2016 - 10:53

«Louder Than Bombs» hander om hvordan en familie takler, eventuelt ikke takler, at moren i familien dør i en bilulykke. Filmen har et internasjonalt rollegalleri med Gabriel Byrne, Isabelle Huppert og Jesse Eisenberg i hovedrollene.

– Den komplekse oppbyggingen, den følelsesmessige dybden og evene til å splitte opp klisjer burde gjøre dette verket til fast pensum på filmskoler over hele verden. Dette skriver Nordisk råd i sin begrunnelse av tildelingen.

Se trailer til filmen her

Louder Than Bombs: Trailer (en) from Motlys on Vimeo.

 

Emneord: 
Tags: