Avvikles: Twitter annonserer slutten på videotjenesten som tok av i 2013. Foto: Esther Vargas/Flickr

Vine legges ned

Det tok ikke lang tid før videoappen Vine ble en internasjonal suksess. Nå er det derimot slutt.
Torsdag, 3 november, 2016 - 11:15

Stadig vekk dukker det opp nye, innovative apper som hele verden kaster seg over. Da Vine ble sluppet i juni 2012, var videotjenesten intet unntak. På kun et år kunne den Twitter-eide tjenesten skilte med hele 13 millioner brukere. Nå er det derimot slutt på de små videosnuttene. 

Dessvere er det slik at enkelte sosiale mediers relevans blekner med tiden. Selv om vi slutter å bruke nettstedene, er det sjeldent de forsvinner helt. Dette er derimot ikke tilfellet for Vine, som kommer til å avvikle appen fullstendig.

“Siden 2013 har millioner av mennesker brukt Vine til å le og se kreativitet utformes. Idag deler vi nyheten at i de kommende månedene vil vi avvikle appen” skriver Vine-teamet. 

Ingen grunn til panikk

For de som fremdeles lever og ånder for de seks-sekunders videoene skjer det nemlig ingenting helt enda.

“Ingenting skjer med appene, hjemmesidene eller dine Vines idag. Vi verdsetter deg og dine Vines, og vi vil gjøre dette på den riktige måten. Du vil ha mulighet til å få tilgang til og laste ned dine Vines. Vi kommer til å opprettholde siden online, for vi vil fremdeles at dere skal ha tilgang til de fantastiske videoene som har blitt laget. Du vil få beskjed før vi gjør noen endringer”, skriver Vine-teamet på Twitter. 

Emneord: 
Tags: