Munir Jaber og Andreas Brännström i debatt. Foto: Martin Jutkvam
Radiosending

Diskuterer integrering

Hva vil det si å være norsk nok? Det, og mye mer vil du få svaret på i dagens utgave av Fargeblind.
Torsdag, 26 januar, 2017 - 13:18

«Fargeblind» er et radioprogram utviklet og produsert av journaliststudenter ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Programmet handler om hva det vil si å være norsk nok, og hvordan det er å oppleve å måtte flykte fra eget land på grunn av krig og konflikter. 

I dagens program får programlederne Hennie Firing-Hansen og Adel Dibri besøk av ungdomspolitikerne Munir Jaber, fra AUF i Oslo, og Andreas Brännström fra FpU. De skal begge diskutere rundt spørsmålet «å være norsk nok». I tillegg får vi besøk av Xueqi og Gulled som vil snakke om hverdagsrasisme og deres opplevelse av de å være flerkulturell i dagens Norge.

Produsent: Sofie Amalie Hoff Fraser
Tekniker: Emilie Gamst
Programledere: Hennie Firing-Hansen og Adel Dibri
Reportere: Leila Feratovic, Sophie Fossen, Adel Dibri og Mimi Ekeid.