Illustrasjonsbilde: Norske håndballsupportere Foto: EHF

Storseier mot Brasil

Journalen fulgte håndballguttas kamp mot gruppemotstander Brasil
Tirsdag, 17 januar, 2017 - 14:05

Strålende seier av de norske håndballgutta. Til slutt vant de med hele 13 mål. Et strålende forsvar, en målmann som tok mer enn forventet og kjappe angrep var med på å sikre seieren mot Brasil.

Norge har nå mest sansynlig sikret andreplassen i gruppen bak storfavoritt Frankrike. på torsdag står Japan for tur for de norske gutta.Uansett utfall mot Japan skal de norske gutta spille åttendedelsfinale.

Landslagstrener, Christian Berge, sier til tv2 at han selv er overrasket over den store seieren.

– Etter pausen gikk det bare en vei og det var fremover, sier Berge til tv2.

Banens beste ble Sander Sagosen.

Kamp slutt

60:00 - Norge vinner en suveren seier, og vinner med hele 39-26

58:40 - Ny utvisning for Brasil. De vil nå spille resten av kampen med en mindre

57:00 - Norge scorer og har en ledelse på 12 mål med bare 3 minutter igjen å spille

56:50 - Norge med en timeout

56:50 - Ny utvisning til brasil. Teixeira må ut for Brasil.

55:10 - Norge scorer det første målet på lang tid. 36-25 til Norge

53:30 - Begge lag med en mindre på banen. Undertallsperioden endte 2-2. Stillingen er nå 35 -25

51:30 - Norge får utvisning kort tid etter Brasil

51:00 - Ny utvisning til Brasil

51:00 - Norge slår tilbake. 33-23 til Norge

49:50 - Brasil tar litt igjen den store ledelsen til Norge. 31-23 til Norge er stillingen nå

42:30 - Utvisning til brasilianske Novais

42:16 - Brasil spiller med svært offensivt forsvar og tvinger Norge til en timeout

40:14 - Nok et mål til Brasil. Stillingen er npå 22-16 til Norge

39:30 - Brasil med scoring

36:40 - Brasil får straffe og Chiuffa scorer Brasils første i denne omgangen. Stillingen er nå 21 - 14 i Norges favør

36:20 - Norge fortsetter sitt strålende forsvarsspill og Brasil står stadig uten scoring i 2. omgang

35:00 - Brasil blir tvunget til timeout kun 5 minutter ut i 2. omgang

35:00 - Brasil har fortsatt ikke scoret i 2. omgang og Norge får kontring. Bjørnsen scorer igjen. 21-13 til Norge

32:30 - Strålende start på 2. omgangen. Bjørnsen scorer og Norge leder 20-13

Kampen er i gang igjen og Norge scorer 2. omgangs første mål. Stillingen er nå 19-13

PAUSE

Norge går til pause med ledelsen 18 - 13

29:00 - Ny redning til Bergerud og stillingen er 16-13

28:10 - Norge får straffe og Sagosen scorer.

27:20 - Brasil får straffekast og Chiuffa scorer

25:40 - Norge tar timeout

22:30 - Norge fortsetter å lede og stillingen er nå 14-12 til Norge etter scoring av Sagosen

20:00 - En skikkelig suser fra Johannessen. 13-11 til Norge

18:00 - Det blir 0 - 0 i Norges ovetallsperiode. Stillingen er fortsatt 11-10 til Norge

Ny to-minutter. Denne gangen til det brasilianske laget

Norge scorer i sin undertallsperiode men slipper inn to mål. 11-10 til Norge

14:30 - en to-minutter til nummer 21 Gullerud på det norske laget

Etter 13 minutter ligger Norge forran med en snau ledelse. Norge leder nå 10-8. Og spiller med god forsvar

God start for Norge. Før det har gått 10 minutter leder de norske gutta 8-5

Myrhol gjør at Norge fortsatt ligger i ledelsen. Nå leder Norge 7-5

Bra start for Norges keeper Bergerud som har hatt flere redninger i startminuttene.

5:30 - Norge tar ledelsen 4-3

Norge ligger under 3-2 mot motstander Brasil da det har gått 4 minutter.