Sanjays`s Indian Restaurant & Bar hadde innbrudd natt til fredag. Politiet har ikke tatt gjerningsperson. Foto: Zarlasht Waziri

Stadig flere innbrudd på Løren Torg

I følge beboerne har det vært opp mot 15 innbrudd rundt Løren Torg siden mai i fjor. Politiet skriver på sin twitterkonto at de ikke får tak i gjerningspersonene.
Tirsdag, 21 februar, 2017 - 09:39

Innbruddet natt til fredag er det femte på Løren Torg siden mai 2016. Politiet fikk melding om innbruddet klokka 03, etter at alarmen hadde gått hos Securitas.

En uvedkommende hadde knust ruten på hovedinngangen til Sanjays Indian Restaurant og Bar, som ligger sentralt på Løren torg.

– Tyven har knust ruten til inngangsdøren for å komme seg inn. Han har tatt kontanter fra kassen og to flasker konjakk, forteller Sylvia Perinpanathan, som er daglig leder og eier av Sanjays

Videre sier Perinpanathan at hun har inntrykk av at området rundt Løren Torg har vært et populært område for innbrudd. 

I september 2016 skjedde det noe lignende på frisørsalongen Zaga hårstudio. I løpet av natten hadde noen brutt seg inn. Zaga hårstudio har vært utsatt for innbrudd to ganger med fire ukers mellomrom.


​ Foto: Skjermbilde er tatt fra politiets twitterkonto ​

– Han kom seg inn og tok vekslepengene og løp ut igjen, derfor oppbevarer jeg ikke kontanter her lenger. I tillegg så betaler nesten alle kunder med kort i dag, forteller Marianne Haukas, som er daglig leder og eier av frisørsalongen.

Trygt område?

Lene Berg, som er daglig leder og eier av Løren Beautyconcept, har og fått sin butikk ranet. Hun våknet av en telefon fra politiet, med beskjed om at vinduene i butikken var knust og at noen hadde forsøkt å ta seg inn i butikklokalet.

Miljana Durovic, Tore Torgersen og June Martinsen bor alle på Løren, men sier at ranene ikke gjør at de føler seg utrygge i eget nabolag. Hør hva de har å si her:

Etter flere forsøk på å kontakte politietterforskeren i saken, avventer vi svar fra Grønland politistasjon.

Emneord: