Partileder i Fremskrittspartiet, Siv Jensen, takker alle for innsatsen. Foto: Brage Lie Jor

En følelsesladd Jensen talte til valgvaken

Fremskrittspartiets Siv Jensen takket Erna Solberg da hun talte på partiets valgvake.
Mandag, 11 september, 2017 - 23:54

Siv Jensen holdt en følelsesladd tale for sin følgerskare, til stormende jubel og trampeklapp. Stolt forteller hun hvor flinke Fremskrittspartiets (Frp) velgere er, og hun ser for seg et fantastisk valgresultat. – Vi har gjort vår del av jobben, og vi har levert, sier Jensen i talen. 

Hun innledet talen sin med alt hun var stolt av.

– Jeg er så stolt. Stolt av innstasen til alle dere Frp’ere som har holdt på denne valgkampen. Jeg er stolt av alt vi har klart å få til gjennom fire år. Jeg er stolt av dere, sa Jensen fra scenen, før hun tørker noen tårer.

Latt hverandre skinne

En spesiell takk gir hun også til Erna Solberg og Høyre. – Vi har latt hverandre skinne. 

Siv Jensen håper de kan fortsette å styre sammen i de fire kommende år:

– Det fortjener dette landet!

Takket konkurrentene

Jensen fortsatte ved å snakke om viktigheten av gode konkurrenter, og rettferdige valg.

– Takk til alle de politiske konkurrentene våre. Ja, det har vært en tøff valgkamp, og et tøft ordskifte, men la oss koste på oss litt raushet for våre konkurrenter, for vi har et godt demokrati og det skal vi være glade for. Å hegne om demokratiet er det aller viktigste vi kan gjøre i dette landet.

 Tar ikke seieren på forskudd

– Vi skal ikke innkassere seieren på forskudd, men en ting skal være sikkert, vi har gjort vår del av jobben!

I skrivende stund ser det ut til at Frp går ca 1,2 prosentpoeng tilbake fra brakvalget for fire år siden, og lander på en oppsluttning på rundt 15 prosent. Det innebærer at Frp-benken på Stortinget vil bestå av 28 representanter, altså at de mister ett mandat. 

Emneord: 
Tags: