Ordstyrer Gunnar Amadeus Syvertsen (fra venstre) med paneldeltakerne Karl-Johan Kjøde, Rut Severinsen og Johan Moan svarte på spørsmål om kristen tro. Foto: Melinda Haugen

Grill en kristen for å bryte fordommer

"Grill en kristen" markerte starten på en uke med ulike arrangementer på Universitet i Oslo som skal bidra til å forebygge og bryte ned fordommer mot den kristne tro.
Onsdag, 18 oktober, 2017 - 09:03

Denne uka arrangeres Skepsisuka på Universitetet i Oslo. Oslo Kristelige Studentlag ønsker gi alle studenter muligheten til å utforske den kristne tro. Arrangementet “Grill en kristen” åpnet uka ved å oppfordre til skeptiske og kritiske spørsmål fra publikum. Panelet bestod av generalsekretær i Oslo Kristelige Studentlag Karl-Johan Kjøde, jusstudent Rut Severinsen og fysikkprofessor på UiO Johan Moan.

Hver dag frem til 19. oktober vil det være ulike arrangementer som har som hensikt å forebygge og bryte ned fordommer om kristne og den kristne tro.


Maren Karoline Lindstad Skråmestø er ansvarlig for arrangementene for Skepsisuka. Her avbildet med leder for Skepsisuka 2017, Øystein Fidjeland. Foto: Melinda Haugen