MORGENFUGLER: Gratis frokost ble servert på Godt Brød på Grünerløkka tirsdag morgen. FOTO: Marie Hoff-Nilsen

Nabofrokost på Grünerløkka

Tirsdag morgen inviterte Godt Brød på Grünerløkka til nabofrokost i samarbeid med matleveringstjenesten Foodora.
Tirsdag, 17 oktober, 2017 - 15:25

Frokosten var tilgjengelig for mennesker i nærområdet mellom halv åtte og ni. Eventet ble arrangert i forbindelse med foodoras nyeste lansering, ”pick-up”. Pernille Coward, som jobber i markedsavdelingen til foodora, forteller om tilbudet.

- Den relativt nye funksjonen, “pick-up”, går ut på at man blant annet kan bestille kaffe på morgenen på vei til skole eller jobb via foodora-appen. Når folk har dårlig tid om morgenen er ofte kaffekø det siste man vil stå i, så det er jo superdigg å slippe dette. Med pick-up står nemlig kaffen klar når man kommer til kaféen, sier hun. 


POSITIVE: Ellen Søhol Lie og Pernille Coward håper begge at tilbudet blir godt tatt i mot av kundene. 

Samarbeider med Godt Brød

I dag har de slått seg sammen med Godt Brød for å levere gratis frokost bestående av kaffe og scones til morgenfulger i nabolaget. Ellen Søhol Lie jobber i Godt brød og ser positivt på tilbudet.

- Jeg mener absolutt det er et marked for pickup i Norge. Jeg tror det nye tilbudet er noe folk flest vil være fornøyde med, tilføyer hun.

Positiv tilbakemelding

Charlotte Midtbø (26) var en av flere som kom innom for å sikre seg en kaffe og scone.


KAFFEKOS: Charlotte Midtbø (26) syns ”pick-up” er et godt initiativ.

- Jeg syns det er positivt at noen tør å prøve noe nytt. Når man har det travelt er jo dette et godt tilbud for å slippe å stå i kø. Jeg er litt usikker på hvor mye jeg kommer til å benytte meg av tjenesten selv, men jeg skal hvertfall teste den nå, legger hun til.

Emneord: