Vålerenga jubler for 3-0 seier mot FK Haugesund, torsdag. Foto: Ole-Kristian Førde

Vålerenga-profiler med usikker fremtid i møte

Både Herman Stengel og veteranen Christian Grindheim har kontrakt som går ut etter denne sesongen.
Tirsdag, 17 oktober, 2017 - 20:29

Vålerenga har klart å kravle seg ut av den hektiske nedrykksstriden etter tre seiere på sine siste fire kamper i Eliteserien.

Med nye Intility Arena på plass hjemme på Valle, og med ny eliteseriekontrakt så godt som sikret før de resterende fem kampene av sesongen, ser fremtiden lys ut for bohemene på Oslos østkant. Men for midtbanespillerne Herman Stengel og Christian Grindheim er fremtiden fremdeles usikker.

Moderklubben interessert i Grindheim.

Etter kampen mellom Vålerenga og FK Haugesund på torsdag, ble FKH-trener Eirik Horneland konfrontert med spørsmål angående Christian Grindheims fremtid. Grindheim er født og oppvokst i Haugesund, og det var der han startet sin karriere.

Horneland utelukket ikke at vi får se veteranen tilbake i den helhvite drakten neste sesong.

- Christian er kjent blant oss, og har med årene blitt en spiller med bra rutine som et hvert lag kan nyte godt av. Det er klart vi følger situasjonen hans, sa FKH-treneren til Journalen etter kampen på torsdag.

Grindheim har startet 19 av 25 kamper for Vålerenga i årets eliteserie.


Herman Stengel på vei inn i garderoben etter å ha avgitt sitt intervju med Eurosport etter kampen mot FK Haugesund. Foto: Ole-Kristian Førde

Spilletid avgjørende for Stengel

Herman Stengel er, i likhet med Grindheim, også på utgående kontrakt med hovedstadslaget. Stengel ble tilbudt en ny kontrakt rundt månedsskiftet juli/august, men har selv valgt å avvente kontraktsforhandlingene.

Midtbanespilleren har vært misfornøyd med antall minutter han har fått på banen denne sesongen.

– Jeg har sagt at jeg må spille og at det er spilletid som er viktig for meg. Det har jeg sagt hele veien, sa Stengel i et intervju med VG i september.

Stengel har 17 kamper fra start denne sesongen for Vålerenga, og har flere ganger måtte finne seg i å spille kamper for klubbens rekruttlag i andre divisjon. Han kom til Vålerenga fra Stabæk i januar 2014.

Emneord: