Talor Browne vil servere unike donuts. Foto: Pixabay/ CCO

Åpner etterspurt donutsjappe

2. desember åpner Fryd på Youngstorget i Oslo.
Onsdag, 29 november, 2017 - 16:12

Kaffebrenneren og bakeren Talor Brown har gjort suksess i Oslo med pop-up stands forskjellige steder i byen, hvor hun har laget og solgt unike donuts i over 50 forskjellige smaker. Konseptet heter Fryd og kafeen åpner under samme navn. 

– Jeg har holdt på med dette i to år og har laget nesten 30 000 donuts for hånd i løpet av den tiden, forteller Brown til Journalen. 

Positive tilbakemeldinger

Både Facebook- og Instagram-kontoen til Fryd har mange følgere som uttrykker sin glede over konseptet. Brown forteller at hun lenge har jobbet med konseptet om å åpne et kaffebrenneri. Positive tilbakemeldinger førte til ideen om å åpne en donut-kafé i stedet. 

– Jeg tenkte over hvilken type mat jeg ville servere, og kom fram til at jeg ville gjøre noe som ikke hadde blitt gjort i Oslo ennå – med tanke på at det allerede er så mange kafeer som tilbyr kanelboller, brownies, croissanter og granola for eksempel, forklarer Brown.

Fokuserer på kvalitet

Brown forteller at Fryd skal fokusere på kvalitetskaffe og hjemmelagde donuts. Hun ønsker å inspirere folk med nye og spennende smaker.

– Donuts virker perfekt siden de smaker godt, men de kan også være morsomme. De er unike og kan pyntes og tilpasses alle situasjoner, og smaker best når de blir servert ferske som jeg tenker å gjøre, forteller Brown.