Det var stor pågang under årets juleølfestival i Bergen. Foto: Tuva Åserud

Tabbe av Bergen Ølfestival

Lørdag ble den årlige juleølfestivalen arrangert på Cornerteateret i Bergen. Arrangøren glemte å varsle om at festivalen var utsolgt og flere av de oppmøtte fikk ikke komme inn.
Mandag, 6 november, 2017 - 13:02

Interessen for årets juleølfestival var stor, og på grunn av manglende varsling ble flere ble stående ute i regnet. Daniel Osen er en av de som fikk sikret seg billett. Han mener det er dårlig av arrangøren å ikke varsle på forhånd.

- Hvis muligheten for å kjøpe billett på forhånd og i døren er der, bør de opplyse folk om at det er utsolgt eller sørge for at det er tilgjengelige billetter i døren, sier Daniel Osen.


Presseansvarlig Hugo Ivan Hatland og leder Charlotte Reksten Daae. Foto: Tuva Åserud

Presseansvarlig i Bergen Ølfestival, Hugo Ivan Hatland, mener de har tabbet seg ut og må ta det på egen kappe.

- Vi fikk vite midt i innspurten at det var utsolgt, og da burde den meldingen ha kommet ut. For oss er det veldig bra at det er utsolgt. Dumt for de få som har kommet hit i dag og trodd at de skal få billett, sier Hatland.


Det var fullt hus på Cornerteateret i Bergen. Foto: Tuva Åserud

Gikk over all forventning

Tidligere har julølfestivalen blitt arrangert på Grand Bergen som har større kapasitet enn Cornerteateret.

- Da vi flyttet helt ned på Møhlenpris var vi usikker på om folk ville ta turen over høyden, for vi har jo vært midt i sentrum tidligere. At vi skulle selge ut var det ingen av oss som forventet, sier Charlotte Reksten Daae, leder for Bergen Ølfestival.

Til tross for mye venting har noen vært heldige og fått billett likevel.

- Vi har hatt litt rotasjon, for vi har kunnet selge et par billetter når andre folk har gått. Det har nærmest vært et sceneskifte av folk, sier Daae