PåPosten kafé fra utsiden. Foto: Anne-Sophie Dorgelo

Nyåpning av PåPosten kafé

PåPosten åpnet sin nye kafé på Majorstuen onsdag ettermiddag. Mor og datter åpnet kaféen for første gang på Hvaler for åtte år siden.
Torsdag, 9 november, 2017 - 15:11

Frida Sofie Bustgaard og moren hennes Gry Bustgaard åpnet ny kafé på Majorstuen. PåPosten kafé ble for første gang åpnet på Hvaler. Kaféen på Hvaler er en sesongbetont kafé som har åpent fra påske til høst. Frida var ferdig med sin bachelor da de kom på ideen om å åpne i Oslo.

–Vi stengte kaféen på Hvaler nå. Da jeg var ferdig med min bachelor nå i mai fant vi ut av at vi kunne forflytte oss til Oslo, sier Frida. 


Frida Sofie Bustgaard og moren hennes Gry Bustgaard er fornøyd med nyåpnet butikk. Foto: Anne-Sophie Dorgelo

Barna lekte butikk

Kafeen fikk navnet PåPosten fordi den som ligger i Hvaler er i et gammelt postkontor. Postkontoret er fra 1852 og var nabohuset til familien Bustgaard. Det hele begynte med da barna lekte butikk i huset. Frida var seksten da hun kom på ideen om å åpne en liten kafé. Senere ble huset solgt og de fikk muligheten til å leie.

– Det var nabohuset og det huset hadde barna vært i og lekt butikk i hos de gamle som bodde der. De syntes det var så gøy å leke butikk. Så ble huset solgt, og da fikk vi muligheten til å leie. Det var sånn det begynte. Da begynte vi med litt ting og tang, lagde kaffe på gammeldags vis, vafler, snurrer og etter hvert brød, sier Gry.

Kafé og interiør 

Kaféen gir også sine gjester mulighet til å handle ting til hjemmet. Dette konseptet har de hatt fra start. De håper at det kan være et sted der hvor gjestene tar den tiden de trenger.

– Jeg syntes at det kan bli litt hjemmekoselig, du kommer inn tar deg en kaffe, sitter ned og kan se deg litt rundt. Jeg vil at det skal være et sted der du kan slappe av, sier Frida.