Øistein Eriksen takker for seg. - Det har vært gode, men utfordrende år. Foto: Telia

Øistein Eriksen går av som leder for OneCall

– Jeg vet det er en klisjé, men alle eventyr har en slutt.
Fredag, 3 november, 2017 - 10:07

Som leder av selskapet og frontfigur i en rekke av One Call-reklamene har Øistein Eriksen etter hvert blitt et kjent ansikt. Nå er det snart slutt. I en pressemelding 3. november melder selskapets eier Telia at Eriksen skal tre til side som leder.

Endringen vil ikke tre i kraft før ny leder er på plass, og Eriksen har en avtale med Telia om å være disponibel for selskapet fram til 30. juni 2018.

– Gode, men utfordrende år

­– Jeg vet det er en klisjé, men alle eventyr har en slutt. Planen var å ta rotta på dyre kontantkort og selge meg ut etter to år, men heldigvis gikk det ikke etter planen sier Eriksen i pressmeldingen. Han benytter også anledningen til å takke kunder og kolleger for gode, men også utfordrende år.

Han tilføyer at det ikke bare har vært en dans på roser, men etter å ha tilbrakt store deler av hans voksne liv i bransjen er han trygg på at de har skapt noe bra for kunder og eiere.

– En unik leder

– Øistein har vært en unik leder i det norske mobilmarkedet, sier leder for privatmarkedet i Telia Norge, Kjersti Jamne, i pressemeldingen. Hun vil rette en stor takk til Eriksen og det arbeidet han har gjort.

Telia vil på spørsmål fra Journalen ikke gå dypere inn på hvorfor Eriksen trer til side. Kommunikasjonsdirektør Helge Lunde henviser kun til nevnte pressemelding.

Eriksen grunnla One Call i 2004 og har siden 2013 også ledet MyCall.