Søppel fra 4 måneder i et glass

Stine Friis har drevet med zero waste siden mars 2017. Det går ut på å redusere forbruket sitt, og å leve uten å produsere avfall som havner på søppeldynga.
Onsdag, 29 november, 2017 - 09:47

Stine Friis begynte med zero waste etter at hun innså at forbruket hennes ikke var bærekraftig, i jula 2016. Hun ville bli mer miljøvennlig, og etter å ha testet ut forskjellige metoder, endte hun opp med zero waste. På bloggen og på YouTube-kanalen sin deler hun sine erfaringer med livsstilen, og inspirerer leserne og seerne til å redusere forbruket sitt. 

I 2016 kastet nordmenn 433 kilo husholdningsavfall hver. Fra 1992 har avfallet økt med 82,7% ifølge Statistisk sentralbyrå. Den økende forbrukskulturen gjør at miljøet trues, og Friis ønsker at flere blir mer bevist på hva de egentlig trenger.