– Vi kan forvente mange medaljer

Vibeke Skofterud (37) og Helene Olafsen (27) blir ekspertkommentatorer under OL i Pyeongchang.
Onsdag, 1 november, 2017 - 16:21

I dag er det 100 dager igjen til OL. Dette markerte Eurosport med å presentere sin OL-tropp bestående av ulike eksperter og kommentatorer. Blant disse finner vi tidligere langrennsløper Vibeke Skofterud og tidligere snøbrettkjører Helene Olafsen. Skofterud har troen på flere norske medaljer under mesterskapet.

– Vi kan forvente mange medaljer, men det er mange om beinet og det er enda mindre marginer i OL enn ellers, sier Skofterud.

Olafsen har selv deltatt under OL to ganger. Det endte med en fjerdeplass i 2010 og et stygt fall i 2014. Under det kommende mesterskapet blir snøbrettet byttet ut med mikrofonen. Nå håper 27-åringen på en god OL-opplevelse.

– Jeg har jo til gode å ha en god OL-opplevelse så jeg håper at det blir det, sier Olafsen.