Her har Sogndalkeeperen fått feil drakt. Han er på vei ut til årets første seriekamp i Aalesund-drakt. Foto: skjermdump NRK TV

Har du sett disse tabbene i «Heimebane»?

«Heimebane» har skapt debatt rundt kvinner i Eliteserien. Nå får serien gjennomgå av helt andre grunner i sosiale medier.
Mandag, 19 mars, 2018 - 11:18

Etter premieren på NRK-serien Heimebane gikk debatten om det er reelt med kvinnelige trenere i Eliteserien. Nå har seriens produksjonstabber ført til enda mer oppmerksomhet i sosiale medier.

Ull/Kisa-spiller Mats-Andre Kaland var kjapt ute på Twitter etter at han hadde sett tredje episode av «Heimebane».

– Klassisk eksempel på; motta ball, orientere seg, bytte til shorts, slå tunnel, oversteg, på med buksa igjen, assist, skriver Kaland på Twitter.

Var klar over shorts-tabben

I et intervju med Dagbladet forteller «Heimebane»-produsent Vilje Kathrine Hagen at produksjonsteamet var klar over feilen.

– Opptakene i scenen er filmet på to forskjellige dager. Det skulle egentlig være to scener, men så sitter vi i klippen og tenker at her må vi ha noe mer for å få fram poenget tydeligere, sier hun til Dagbladet.

Feilen skjer under Adrian Austnes, spilt av Axel Bøyum, sin første trening hvor han slår en tunnel på Varg-stjernen Michael Ellingsen, som spilles av John Carew.

– Når vi klipper sammen de to klippene ser lys og kostymer litt forskjellig ut. Vi tenker «ja ja, det er ingen som ser det», men der tok vi feil, sier Hagen videre til Dagbladet.

Sogndalkeeper i Aalesund-drakt

Shortstabben er ikke den eneste tabben i tredje episode av NRK-serien. Mot slutten av episoden dukker det opp flere tabber. Blant tabbene finner vi en Sogndal-keeper i Aalesund-drakt og et produksjonskamera som sniker seg inn i høyre hjørne.


«Heimebane» sitt produksjonskamera sniker seg med i høyre bildehjørne. Foto: skjermdump NRK TV

 

Emneord: