Gjenbruksglede på Lille Tøyen

Søndag 14. oktober kunne man finne flere kjente fjes på Lille Tøyen Kolonial. Det var duket for klessalg, og på Facebook hadde arrangementet over 3000 interesserte.
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 10:32

Jenny Skavlan kunne på søndag fortelle at responsen var god og at det i løpet av dagen måtte hentes mer klær. Klessalget var arrangert av Jenny Skavlan, Janka Polliani, Live Nelvik, Jennifer Bråthen og Fam Irvoll. Målet var å selge unna det de selv ikke trengte lenger og inspirere til gjenbruk. 

Skavlan er skaperen av gjenbruksappen Tise og oppmuntrer stadig til gjenbruk i sosiale medier som Instagram. 

Dette var Lille Tøyens største og første klessalg stod det i arrangementet på Facebook. Selv påpekte Skavlan at dette ikke blir siste gjenbrukssalg på Lille Tøyen. Arrangørene håper å kunne ha et klessalg for hver sesong.