Kinokonsertene i Oslo Konserthus har blitt utsolgt flere ganger. Foto: Oslo Konserthus

Kinokonserter selger ut Oslo Konserthus

Kinokonserter blir mer populært i Norge. I samarbeid med det tjekkiske symfoniorkesteret setter Oslo Konserthus opp hele Harry Potter filmserien som kinokonserter. Dette betyr at publikum får nyte filmmusikken live, mens de ser filmen på lerretet.
Onsdag, 17 oktober, 2018 - 14:06

Anbefaler til alle

–Å få musikken så tydelig på denne måten er veldig mektig, sier Fride Næss Nonstad.

 Ifølge en statestikk gjort av SSB, er kino det kulturtilbudet som folk flest velger. Konsert og idrettsarrangementer kommer på andreplass og filmkonsertene i Oslo Konserthus var helt utsolgt søndag 14.oktober. Filmen ble flere ganger avbrutt av applaus under visningen og begeistringen fortsatte da vi snakket med publikummet etter kinokonserten.

–Jeg synes det er sykt kult å se at musikken blir skapt når vi er der, sier Yngvild Aas, som også var var med på arrangementet. 

 

 

Emneord: