Augusta Nordbye og Alma Kaupang-Jordhøy danser bli med-dansen. Foto: Cathrine Northug.

Folkehelseprosjekt i barnehager på Grünerløkka

Denne høsten fremmer Oslo kommune folkehelsen i barnehagene på Grünerløkka. I Støperiet barnehage er de godt i gang med både dans og å snakke om følelser. Dette synes fem år gamle Alma Kaupang-Jordhøy og Augusta Nordbye er kjempegøy.
Onsdag, 17 oktober, 2018 - 10:10

– Det å gi barna glede av å bevege kroppen sin er viktig, påpeker Hanne Fjell.

Hun er pedagogisk leder i Støperiet barnehage og forteller om hvordan de utfører prosjektet denne høsten. Det tredelte prosjektet består av kosthold, fysisk aktivitet og psykisk helse. De kommunale barnehagene i bydelen vil i løpet av 2018 være gjennom alle delene. 

For tiden er Støperiet barnehage spesielt opptatt av å skape trygghet. De ønsker også å lære barna om å være en god venn og bli trygg på å snakke om følelser. Gustav Fossan Jarli er et av barna i barnehagen, og han synes prosjektet er gøy, skummelt og fint. 

 

Emneord: 
Tags: