George Ezra fylte Sentrum Scene

Onsdag, 17 oktober, 2018 - 11:46

Tirsdag kveld var det duket for konsert med George Ezra på Sentrum Scene. Engelskmannen fremførte sine låter med et storslått band foran de tilreisende i Oslo. Bandet bestod blant annet av munnspill, trompet, fiolin, trombone, kornett og saksofon. Frontmannen for det mangfoldige bandet sang publikum i gjennom de to platene med sin mørke bass-barytonstemme.

Utsolgt

Konserten var lenge utsolgt før engelskmannen og hans band entret Norge. Ezra og bandet ble komponert av et lysshow i alle høstens farger. Etter å ha solgt ut Sentrum Scene fikk publikum smykke seg i et hav av låter, deriblant «Paradise», «Budapest» og «Barcelona». Ezra og bandet hans avsluttet kvelden med låta «Shotgun».

Se bildene fra konserten nederst i saken.