Grindbakken skolekorps satser på Vipps

Grindbakken skoles musikkorps arrangerte denne helgen loppemarked til inntekt for korpset. Dette er det 25. året de arrangerer loppemarked, og for første gang mottar de betalinger utelukkende via Vipps
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 16:02

På Grindbakken barneskole på Holmenkollen er korpsets leder, Øystein Økland fornøyd med å ha tatt i bruk Vipps. Han forteller at bruken av betalingstjenesten har vært en av de største endringene de har hatt. Også frivillig arbeider på loppemarkedet, Karin Hoel, forteller at hun er fornøyd med bruken av Vipps. Det gir fordeler både for kundene, og for de som står bak kassa. Hun tror vipps bidrar til større inntekter. 

Blid og fornøyd

I tillegg til å være fornøyd med Vipps, forteller Økland at han også er fornøyd med innsatsen fra alle de frivillige, og med alle loppene de får inn. Han legger vekt på at det er kvalitetslopper, noe korpset også gjør klart på facebook-siden sin.

– Vi har kvalitetslopper som kunst og antikviteter. Mange av loppene finner man kanskje ikke andre steder i Oslo, forteller Økland.

Han avslutter med å anbefale alle å bli med i korps.