Pumpkin spice latte på OsloMet

Den populære høstdrikken pumpkin spice latte selges over hele verden og nå er den tilgjengelig på OsloMet hos Kaffelars.
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 12:22

Kaffekjeden Starbucks startet med drikken i 2004 og den ble fort en stor favoritt. I Norge er det en av de mest populære drikkene til kjeden og nå er den også tilgjengelig for studenter ved OsloMet. SiO sin kaffebar, Kaffelars på Campus Pilestredet, begynte å selge kaffedrikken 1. oktober.

Kaffedrikken pumpkin spice latte er en kaffe som selges på høsten og inneholder blant annet kanel, kryddernellik og gresskarpai-krydder.

Emelie Lindhé, som jobber i kaffebaren, forteller at de startet med den siden den allerede er så populær, og den passet inn i høst-og halloweensesongen.

- Jeg lager nok 20-30 kopper om dagen. Den er nok på topp tre av de vi selger mest av, forteller Lindhé

- I Norden setter vi pris på tradisjoner, det er noe spesielt med gjentakende og velkjente smaker og Norge har virkelig tatt pumpkin spice latte til sitt hjerte, skriver Sophie Linnusaar, brand manager for Starbucks i Norge og Sverige, i en mail.

Pumpkin spice latte kom til Norge i 2013 da Starbucks åpnet sin første café. Det var en stor suksess og det er stort engasjement om når neste pumpkin spice latte-sesong er, forteller Linnusaar.

Emneord: 
Tags: