Nissenrevyen 2019

Høye forventninger til nye instruktører

Nissenrevyen 2018 vant prisen som årets revy på Revykavalkaden. De er nå i gang med øvinger til revyen 2019, denne gangen med nye øyne.
Mandag, 15 oktober, 2018 - 13:17

Det er 36 år siden Nissenrevyen ble satt opp for første gang. Siden den gang har revyen vokst seg til å bli en av Oslos mest populære skolerevyer. Revyen Snill som ble satt opp av Even Torgan, Aslak Maurstad og Fanny Vaager i 2018, vant Årets revy og de fikk sette opp Snill på Nationalteateret. Det er i år to nye revy-sjeler som har tatt på seg jobben med å sette opp skolerevyen 2019. De har tidligere satt opp revy på andre skoler, men forteller at det er andeledes å sette opp revy på Nissen. 

Skuespillerne, revysjefene og instruktørene føler på at det er store sko å fylle og at forventningene til revyen er høye. Men de er alle enige om at det viktigste er å ha en morsom revytid, og ikke nødvendigvis at Aftenposten ruller til et terningkast seks.

                                                         


Skuespillerne og instruktørene er godt i gang med øving til årets revy. Foto: Aurora Thommessen 

Emneord: