Kringsjå studentby har blitt oppgradert på flere måter i løpet av høsten. Foto: Jostein Sletten

Flere nye tilbud ved Kringsjå studentby

Det siste året har SiO gjort flere tiltak for å skape et bedre studentmiljø på Kringsjå. Beboerne har blant annet fått treningssenter, spisested og nye uteområder.
Fredag, 12 oktober, 2018 - 16:41

Det siste året har SiO etablert flere nye fritidstilbud og arenaer hvor studentene på Kringsjå kan møtes. Blant annet har SiO Athletica åpnet sitt sjette treningssenter i studentbyen, og i samme lokaler finner man det nye spisestedet Union 864. I tilleg har studentene fått nye uteområder og ny lesesal. Markedsdirektør og fungerende boligdirektør i SiO, Gunn Kirsti Løkka, sier at studentene har vært aktivt involvert i prosessen: 

– Arbeidet har blant annet bygget på innspill vi fikk gjennom en spørreundersøkelse blant studentene. Den ble sendt ut til alle beboere på Kringsjå i fjor høst. 

Senterleder ved det nye treningssenteret Athletica Kringsjå, Stefan Persson, er svært fornøyd med oppstarten. 

– Det har gått veldig bra, og vi har fått veldig positive tilbakemeldinger. Det virker som studentene har savnet et treningssenter på Kringsjå.

Gunn Kirsti Løkka merker seg også at responsen fra studentene har hittil vært god. Hun sier det er tydelig at beboerne har savnet slike tilbud på Kringsjå. Nå skal studentene få prøve ut de nye tilbudene før de avgjør hva som skal skje videre. 

– Vi må nå først få litt erfaring med tiltakene som nettopp er gjennomført, før vi staker ut videre kurs. 

Emneord: 
Tags: