Parkerer butikken på Løkka

De har kjørt Europa rundt i sin Good Vibes Vintage Van på leting etter bruktklærjuveler. Nå åpner kompisene butikklokaler på Grünerløkka.
Torsdag, 11 oktober, 2018 - 21:17

— Vi kjøpte en gammel Volkwagen, pakket den full av klær, kjørte rundt i Europa, tjente veldig lite penger og sov dårlig. Så kom vi hjem til Oslo, var på Blå én dag og plutselig tjente vi en god sum i forhold til alle de andre stedene, forteller medeier Blackwell.

I hjertet av Grünerløkka snekres og males det på spreng. De to unge kompisene Jessi Blackwell og Tobias Himmelstrup har ingen tid å miste. Lørdag 13. oktober åpner butikklokalene til hjertebarnet Good Vibes Vintage i Markveien 2, i stedet for sitt vante utsalg på Youngstorget fra guttas folkevogn.

— Plutselig skal vi åpne butikk. Det skjedde veldig sånn fra null til hundre, sier Blackwell. 

To etasjer skal fylles med håndplukkete 80- og 90-talls bruktklær. Dette er klær fra hele Europa, samt USA. Etter et par rundturer utenlands stod Oslo igjen som mest kjøpedyktig. Å passe på miljøet, samt orginale klesstiler, mener Blackwell er nøkkelmålene for Good Vibes Vintage og deres kunder.

— Det å ikke produsere nye klær er kjempebra for miljøet, avslutter han.