Postit-geriljaen besøkte Oslomet med et arsenal av komplimenter. Foto: Maren Kalleberg

Raus med komplimenter på campus

Utdeling av komplimenter skapte begeistring blant studentene ved Oslomet. Arrangementet var en del av markeringen av verdensdagen for psykisk helse som skal fremme kunnskap og bevisshet om psykisk velvære.
Onsdag, 17 oktober, 2018 - 14:58

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden. I flere uker har flere studiesteder i Oslo markert begivenheten som skal fremme kunnskap og åpenhet om psykisk helse.

Årets tema er “Raushet”, og Oslomet fikk ved studiestedet på Pilestredet besøk av den såkalte postit-geriljaen, frivillige fra Studentsamskipnaden i Oslo som delte ut komplimenter på postit-lapper til forbipasserende studenter.

Hør hvordan det gikk for seg i lydklippet nedenfor.