Kunst

Servicesenter sviktet Westerdals-studenters utstilling

Men åpningskvelden ble fortsatt en suksess.
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 14:00

Mandag 15.oktober hadde sisteårstudentene ved bachelorstudiet i grafisk design utstilling på Westerdals, der emnet var visuell fordypning. Alle skulle sette en problemstilling og fordype seg i et tema som skulle fremstilles med veluttenkt design. Lokalet på skolen myldret av interesserte tilskuere som tok turen innom.

– Min problemstilling handlet om hvordan grafisk design bidrar til å gjøre forskning mer tilgjengelig og engasjerende, sier Bendik Hattvang Larsen, en av elevene og arrangørene bak utstillingen.

Sviktet i siste liten

På forhånd hadde Larsen forsikret seg gjennom skolens servicesenter, hvor de låner utstyr, om at de skulle få det de trengte til åpningskvelden på mandag. Da han kom for å hente utstyret han hadde blitt lovet, stilte likevel ikke servicesenteret opp.

– Det var veldig kjipt og endte opp med at mange måtte finne frem eget utstyr. Noen fikk til og med ikke stilt ut verkene sine, forteller Larsen.

Utstillingen vil være åpen for publikum frem til 17. oktober, men noen vil allerede etter åpningskvelden bli tatt ned. Dette er fordi elevene ikke ønsker å la deres eget utstyret stå usikret.  

Fortsatt en suksess

Det var godt oppmøte på utstillingen. De mange besøkende kunne få med seg alt fra selvproduserte brettspill til interaktive skjermer som fortalte historier gjennom illustrerte videoer.

– Utstillingen har fortsatt vært en suksess til tross for at servicesenteret ikke stilte opp, sier Larsen.

Videre sier han at han vil sende inn en klage om hva som har forekommet når det gjelder ustyret som ikke fant veien frem. Han legger likevel til at han gleder seg til neste utstilling som blir bacheloroppgaven. 

Under kan du se bilder fra åpningskvelden: