ODEON Kino på Storo inviterte studenter til filmvisning tirsdag kveld. Foto: Jostein Sletten

Inviterte til studentkino for første gang

Tirsdag kveld arrangerte ODEON Kino på Storo for første gang studentkino. Målet er å skape et bedre studentmiljø i Oslo.
Torsdag, 11 oktober, 2018 - 10:25

Studenter i Oslo fikk tirsdag kveld mulighet til å se den helt nye Marvel-filmen Venom til en studentvennlig pris. ODEON Kino på Storo står bak det nyopprettede arrangementet som skal arrangeres én gang i måneden. Før filmvisningen fristet kinoen blant annet med konkurranser. Bar- og eventansvarlig David Nilsson sier at de gjør dette for å bidra til et bedre studentmiljø i Oslo.

­– Tanken bak arrangementet er å skape et tilbud til Oslo-studenter på tvers av skolene. Dette er kulturelt tilbud som er litt hyggeligere priset for studenter, samtidig som vi ønsker å vise frem den nye kinoen vår.  

Hvis tilbudet viser seg å være populært, håper Nilsson at studentkinoen blir et fast innslag på programmet til ODEON.

– Det er spennende å se hvilke filmer som er interessante for studentene, og vi gleder oss til å vise mange av de kule filmene som kommer fremover, avslutter Nilsson.

Emneord: