Tone Damli x Vero Moda: Tone Damli var personlig tilstede under lanseringen av kleskolleksjonen.

Tone Damli lanserer ny kleskolleksjon

Onsdag kveld lanserte Tone Damli sin tredje kolleksjon i samarbeid med Vero Moda. Formålet er å bevisstgjøre kunder om at Vero Moda har trendy plagg.
Fredag, 12 oktober, 2018 - 19:56

Kolleksjonen «Tones favoritter» er inspirert av høsten og 70-tallsmote. Til tross for kollaborasjonen med kjeden har ikke Damli designet plaggene selv, noe hun er opptatt av å påpeke. 

– Samarbeidet med Vero Moda har vært en stor suksess. Det er derfor jeg har blitt spurt igjen, og det er jeg veldig glad for. Jeg har ingenting med selve produksjonen å gjøre. Det er en designer som har laget klærne, og ut ifra det har jeg plukket ut mine favoritter som jeg ønsker å fronte, forklarer Damli.

Aware

Vero Moda streber for å produsere trendy klær som er bærekraftige. Flere av klærne i kolleksjonen er basert på konseptet «Aware» som utelukkende er laget av resirkulert materiale. Klesskjeden beskriver det som «det første steget for å minske gapet mellom sesongbasert mote og en bærekraftig verden». 

– Vero Moda har sunne holdninger. Jeg er veldig for gjenbruk, og vet at dette er noe butikken tenker på.

– Jeg er jo musiker, men syns det er fantastisk gøy å kunne drive med andre ting utenom, avslutter hun. 

Emneord: 
Tags: