Frem til lørdag, kjører trikk 17 buss for trikk i strekningen mellom Holberg plass og Jerbanetorget. Foto: Cathrine Northug.

Buss for trikk mellom Holbergs plass og Jernbanetorget

Frem til lørdag 1. desember vil det være buss for trikk på strekningen. Ruter melder om forsinkelser grunnet anleggsarbeidene i Storgata, og dette fører til frustrasjon.
Mandag, 26 november, 2018 - 13:48

Trikk 17 kjører nå kun fra Grefsen stasjon til Jernbanetorget og fra Rikshospitalet til Holbergs plass. Dette medfører en rekke endringer i kjøreplanen. Buss for trikk vil stoppe på Holbergs plass, Frydenlund, St. Olavs plass, Hammersborggata og Jernbanetorget. 

Frusterte kunder

Ruter sin facebookside har mottatt flere klager denne morgenen. Klagene handler i hovedsak om forsinkelser og dårlig informasjon. 

En av klagerne hevder at Ruter oppgir upresis informasjon. I avviksmeldingen skriver personen om manglende informasjon på at det kun er 17, og ikke 18-trikken, som går fra Adamstuen. Personen rakk derfor ikke jobben,  og er oppgitt over hvordan endringene har blitt kommunisert.

Anleggsarbeidene 

De nåværende anleggsarbeidene er kun en liten del av det store prosjektet til Oslo kommune. Hele Storgata vil rustes opp og få bredere fortau, nye holdeplasser, samt nytt gatedekke med nye trikkespor. Flere bussruter er derfor lagt om, for å unngå konflikt med veiarbeiderne. Oslo kommune regner med at gaten vil stå ferdigstilt innen seks måneder, tidligst vår/sommer 2019.

 

Emneord: