Dagen var fullspekket med aktiviteter for store og små.

Folkefullt da Henie Onstad Kunstsenter inviterte til familiedag

Med kunsten i fokus inviterer Henie Onstad Kunstsenter til familiedag to ganger i året. Formålet er at barnefamilier skal få oppleve kunst sammen.
Tirsdag, 6 november, 2018 - 18:43

På familiedagen kunne barna male, tegne, se på film og bygge med klosser. Kommunikasjonssjef Gunnhild Varvin mener det er viktig å ha et kunsttilbud til barn og unge.

– Vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve kunst. Derfor er det viktig for oss å legge til rette for forskjellige målgrupper, og i dag er det familiene vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på, sier Varvid. 

– Gøy å gjøre barn glade

Formidler Angelica Sparre har vært med å arrangere familiedag i en årrekke, og det går fort i svingene når flere hundre barn besøker Labben på kunstsenteret. 

– Det er veldig mye folk på familiedag, så det er viktig å være kjapp i svingene slik at vi kan hjelpe alle sammen, sier Sparre, som legger til at de har det veldig morsomt på jobb. 

– Vi synes det er gøy å gjøre barn glade, så det er ekstra stas når det er et opplegg hvor alle sammen kan bidra til å skape en god dag, avslutter Sparre. 

 

Emneord: