Illustasjonsbilde fra en tidligere kamp. Foto: Tonje Halvorsen

Bård Finne ble helten i sesongens siste kamp

Bård Finne skåret to mål da Vålerenga slo Ranheim 2-1, og sikret sjetteplassen.
Lørdag, 24 november, 2018 - 21:46

Vålerenga vant den siste seriekampen 2-1 hjemme mot Ranheim. Resultatet førte til at begge lag endte på 42 poeng, med Vålerenga foran på målforskjell.

Odd lå foran Vålerenga før kampen med 40 poeng, men tapte 2-0 mot Brann. Vålerenga avslutter sesongen dermed på sjetteplass i årets Tippeligasesong.

Finne i form

Vålerenga var nære å skåre flere ganger i første omgang. Chidera Ejuke og Bård Finne hadde begge flere store sjanser, men kampen var målløs til pause. 

Vålerengas spiss Bård Finne brukte ikke lange tiden på å snu kampbildet i andre omgang. I løpet av to minutter satte han inn sitt niende og tiende mål for sesongen, og sendte dermed Vålerenga opp i en 2-0 ledelse.

To minutter på overtid reduserte Ranheims midtbanespiller Øyvind Storflor på frispark, men seieren var aldri truet. Vålerenga vant kampen 2-1 og endte opp på en sjetteplass på tabellen.

Hyllet av fansen

33 år gamle Daniel Fredheim Holm kom inn til stående applaus to minutter før fulltid. Klubblegenden, med over 200 kamper for Vålerenga og 3 landskamper, kom inn for å spille sin siste kamp på toppnivå. 

Hele stadion sto igjen etter kampen for å hylle mannen som nå er ferdig i klubben.

– Vi gleder oss allerede til neste sesong, skriver Vålerenga på sin instagramkonto.