Flytter mot større konkurranse

Kiosken bar flytter fra Henrik Ibsens gate til den mer konkurransepregede Tordenskiolds gate ved rådhuset.
Tirsdag, 6 november, 2018 - 11:20

Kiosken bar skal flytte fra sine relativt anonyme lokaler i Henrik Ibsens gate ned til større konkurranse og mer pågang i Tordenskiolds gate. Daglig leder, Robbin Sandin, er likevel ikke bekymret.

– Vi har litt annet konsept enn de andre barene i denne gata, påpeker han. 

Nostalgi 

Sandin forklarer at de gjorde det meste selv da de skulle åpne Kiosken i 2016, derfor følte de litt på nostalgi nå som de skal gi opp lokalene og flytte. Før Kiosken bar var det storebror Fredric som eide og drev baren The Sense i de samme lokalene. Fra 2009 har det vært familien Sandin som har eid baren i Henrik Ibsens gate. Rett før 10-årsjubileumet er det altså slutt. 

Det er The Boston Consulting Group som skal ta over lokalene, og baren blir omgjort til resepsjon for bedriften. Sandin visste at de måtte ut når kontrakten avsluttes ved nyttår og han skryter av at boligeierne har vært åpen og hjelpsomme når det kom til flyttingen.

– De har til og med hjulpet oss litt med å finne nye, passende lokaler, sier han. 


Robbin Sandin gleder seg til å starte opp i nye lokaler. Foto: Tone Ingvaldsen

Større lokaler

Selv om nostalgien over det gamle stedet gjør seg gjeldene, er Sandin positiv til flyttingen.

– Det blir større lokaler, alt kommer på ett plan og vi får flere toaletter. Også ansatte Danny Gibbons tror flyttingen blir bra.

– Det blir et annet publikum i Tordenskiold gate, men med større lokaler og flere ansatte blir vi klare for mer pågang, sier han. Selv om det blir større og flere er både Gibbons og Sandin klare på at de skal ta med seg den intime og personlige atmosfæren til nye lokaler.

– Stamgjestene våre skal føle seg hjemme hos oss, og de vil kjenne seg igjen i den nye baren. 

Danny Gibbons


Danny Gibbons har jobbet på Kiosken bar siden juni. Foto: Tone Ingvaldsen

Satser på tidlig åpning

Etter planen skal de nye lokalene stå klare til åpning 24. november, men de håper på å kunne vise frem det nye stedet litt før.

– Det er så mange som stiller opp og vil hjelpe med oppussingen, sier Sandin. Denne uken er det siste gang man kan besøke Kiosken i Henrik Ibsens gate. 

Emneord: 
Tags: