Gullstrupene arrangerer adventskonsert

Studentkoret Gullstrupene inviterer til adventskonsert på campus i slutten av november.
Fredag, 2 november, 2018 - 17:29

Studentkoret ønsker å skape julestemning i en hektisk eksamensperiode, ved å holde en adventskonsert den 29. november i P52. 

Koret har i dag 58 medlemmer, og styremedlem Hanne Mjelstad sier at alle som har lyst kan bli med i koret. 

– Vi har åpne øvelser i starten av hvert semester. Da er det bare å dukke opp for å sjekke ut koret, og se om det er noe for deg. Etterhvert binder du deg til koret for det semesteret ved å betale semesteravgift. Vi har ingen opptaksprøver, og alt du trenger er å være glad i å synge. 

Innholdsrikt år 

Koret har hatt et innholdsrikt år, og ble blant annet kåret til Årets forening ved OsloMet. Juryen begrunnet kåringen med at “koret er svært selvdrevet og har høy aktivitet, med regelmessige øvelser og flere konserter gjennom året til glede både for studenter og for ansatte”. 

I tillegg har Gullstrupene nettopp fått Kaia Rullestad Teigen som ny dirigent. Hun har nylig flyttet til Oslo fra Bergen for å studere master i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har nå tatt på seg sjefsrollen i koret.

Teigen sier hun er veldig glad for å være tilbake i hjembyen Oslo, og at hun er spent på hva koret kan få til videre.